Kursy i szkolenia

Poza produkcją i dystrybucją urządzeń marki „SMOKER”, Firma Cons- Med Sp. z o.o. od 20 lat prowadzi liczne aktywności  związane z obsługą tych urządzeń np. pokazy, szkolenia:

  1. Z zakresu przygotowania produktów do grillowania, do BBQ oraz wędzenia – peklowanie, marynowanie.
  2. Szkolimy również w zakresie obróbki termicznej, w szczególności wędzenia różnymi metodami – na zimno, na ciepło, na gorąco, na gorąco z podpiekaniem.
  3. Prowadzimy szkolenia w zakresie logistyki obsługi dużych imprez –czyli uczymy jak wydać dużą ilość porcji w jak najkrótszym czasie, wykorzystując minimalną niezbędną ilość osób do obsługi przy niskich kosztach.

Warsztaty i szkolenia prowadzą instruktorzy- wysokiej klasy specjaliści w zakresie przygotowania dań z grilla i barbecue ( bbq), uczestniczący w wielu światowych konkursach kulinarnych w Polsce i na Świecie, posiadający wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej ( patrz strona www.smoker.com.pl „Kadra szkoleń” )

Zapraszamy do udziału w szkoleniu – Wspólnie wybierzemy dogodny termin i miejsce szkolenia! – formularz (zapisz się)

Zapisz się na szkolenie

 

Dokumenty, które można uzyskać po ukończeniu kursu kwalifikacyjnego ZSK : "przygotowanie potraw grill i barbecue."

 

certyfikat kucharz grill i bbq 2024

 

licencja kucharz grill i bbq 2024